I er velkommen til at skrive et par ord i Boblernes gæstebog

09-03-2021

Camilla

Varm anbefaling herfra ♥️Vores dreng har haft den bedste tid hos boblerne. Han gik fra vuggestue til dagpleje og på kort tid, havde vi igen en dreng i trivsel.


Stort fokus på nærvær, socialt samspil og samtidig plads til forskellighed blandt børnene. Masser af cykelture, skovture, temadage/uger med masser af pynt og udklædning til højtiderne.


Vi glæder os til at nr 3 ud af 3, snart skal starte hos jer 🐝

03-03-2021

Randi og Peter

Det eneste sted jeg anbefaler at få passet sine børn! Morten og Rikke er uden sammenligning de bedste til at tage sig af vores guld. Det er altid børnene der er i fokus og hvis der er brug for en ekstra krammer så er der altid tid til det. Deres dejlige
hus og have oser af kærlighed, omsorg, kreativitet og alt er i børnehøjde.

Vi har fra første dag været helt trygge ved at lade vores datter passe her.

De har en fantastisk stor ladcykel som børnene kommer med på tur i, og her er det kun fantasien som sætter grænserne. Morten og Rikke har mange gode kontakter til lokalområdet hvor de kan besøge steder som altid giver børnene en ekstra på opleveren.


Vi har været ovenud lykkelig for den plads vi i sin tid fik!

Vores den mindste er allerede skrevet op til start september og vi GLÆDER os til et gensyn!

11-07-2020

Helena og Kris

Boblerne er uden tvivl verdens bedste dagpleje! Morten og Rikke er de mest kærlige, omsorgsfulde og overskudsagtige mennesker og vi har på intet tidspunkt fortrudt at have vores datter hos dem - tværtimod har vi hver dag været lykkelige for den beslutning!


Der er ingen tvivl om at de begge elsker og brænder for det de laver og de gør så meget mere end blot at passe deres arbejde. De gør så meget ud af alting, uanset om det er jul, påske, fødselsdage, wellness-uge eller halloween - og Morten har bygget fantastiske
legefaciliteter både inde og ude, det er et rent børneparadis!

De rummer og møder hvert enkelte barn med omsorg, forståelse og tryghed - der er plads til dem allesammen.Et kæmpe plus er også Rikke og Mortens egne to sønner, som er de sødeste drenge. Man kan se, at de virkelig også nyder at bruge deres tid på at lege og spille fodbold med børnene - og børnene elsker dem!
Når man afleverer sit barn hos boblerne, så bliver de LANGT fra bare "passet og opbevaret" til forældrene har fri fra arbejde igen. De er en del af et fællesskab og en hverdag hvor deres behov, glæde og trivsel er første prioritet.Det eneste "dårlige" ved boblerne er, at vores datter ikke kan gå der for evigt <3 - og at det næsten er for sjovt, for vores datter vil aldrig med hjem igen ;)

06-06-2020

Michael og Julie

Hos Morten og Rikke er det bare fantastisk at være barn🤩 De er begge utrolig kreative og har masser af nærvær og omsorg for det enkelte barn. De tager tit på ture ud i det blå, lange som korte ture. Vi kan kun varmt anbefale dem💞

12-05-2020

Louise

Dejligt, DEJLIGT sted ! Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted til vores datter. Her er nøgle ordet nærvær, tryghed og omsorg. Der er plads til det enkelte barn. Vi føler os så priviligeret at være så heldige at have fået så fantastisk et sted til
vores guld!Vi følte os fra første møde med Morten og Rikke, trygge ved at skulle aflevere vores datter. Man er ikke i tvivl om, at de begge brænder for det de laver !


Det er det her smil vi aflevere og møder hver dag hos Boblerne :-)

18-06-2019

Sebastian og Nikkiline

Hos Morten og Rikke får børnene tilbudt deres andet hjem.

Morten er super energisk, kreativ, rummelig, legesyg og tålmodig.

Rikke er bare altid så sød og glad, kærlig og venlig.

Man er ikke i tvivl om, at de begge elsker deres arbejde og vil gå langt for hvert enkelt barn. Vores datter har haft de bedste 2 år hos boblerne, man som forældre kan ønske for sit barn. Her er overskud, nærvær, tryghed og altid det enkelte barns behov i fokus.
03-05-2018

Simon og Louise

Boblerne er uden tvivl en af de bedste dagplejer der findes. Fra første møde med Rikke og Morten har vi følt tryghed og nærvær. Derfor har vi ikke haft svært ved at overlade vores guld i deres hænder. Selv deres hjem stråler af “børn er velkommen her”,
og med en hjemlig følelse.Ikke nok med de er kærlige, tager på ture og leger med børnene, så udfordre de dem også på hver deres niveau. Så der er plads til alle og deres behov.Vi elsker at I går så meget op i at vores børn har det godt og udvikler sig. Vi kan absolut ikke forestille os et bedre sted til vores datter.

02-03-2018

Teresa

Hvis man vil have sit barn i ligeså trygge rammer som hjemme, så er det hos Boblerne!

Vi valgte Boblerne til vores dengang 8 måneder gammel søn, da man trådte ind i et dejligt varmt og kærligt hjem, med dagplejere som brænder for deres arbejde.

Børnene bliver set, udfordret og stimuleret på deres individuelle niveau, både motorisk, sprogligt og socialt.

Individuelle ønsker for ens barn bliver med det samme taget til, om det er ønsker til mad, sovetider, motorisk udvikling eller andet.

(om de skal sætte barnevognene i hele huset for at alle kan få deres søvn, så er det det de gør!)

Helt fantastiske dagplejere!

Når vi tænker over, at ens barn bruger det meste af dets vågne tid hos andre, skal udvikles, opdrages, stimuleres og socialiseres, så er jeg rigtig glad for at det er hos Morten og Rikke med de værdier de har.

11-01-2018

Louise og Carsten

Et virkelig skønt sted hvor din guldklump kan vokse op i trygge og rolige rammer.. med to skønne voksne der virkelig elsker sit arbejde med de små poder.. vi flyttede vores søn fra vuggestue og oplevede hurtigt en meget gladere og roligere dreng og han
var hurtig mere tryg på alle tidspunkter.. nu trives han og han udvikler sig - alt det takket være Rikke og Morten..


vi er så glade for stedet og det kan varmt anbefales..

Der er fokus på søvn, det enkelte barn og dets behov - der er fokus på leg og bevægelse og at alle ska ha mulighed for udvikling på hver deres stadie - de går meget på ture og priotere at komme meget ud.. man kan virkelig mærke at der er styr på tingene og
man mærker tydeligt et stort arrangement.. her kan i trygt aflevere jeres barn😊

31-10-2017

Julie & Dannie

Vi vil varmt anbefale Boblerne hos Rikke og Morten. Vi er blevet taget super godt imod og vores lille pige elsker at tilbringe dagen i dagplejen og vil slet ikke med hjem igen.