Hvem er vi


Vi hedder Rikke og Morten og er begge 42 år. Vi har kendt hinanden siden 1996, og har været gift i 17 år. Sammen har vi to drenge på 14 og 16 år.

Boblerne åbnede op i sommeren 2017, og inden vi valgte at starte op som privat pasningsordning, har Rikke i 12 år arbejdet i offentlig institution, hvor hun var tilknyttet vuggestuen. Morten er uddannet tømrer, og har i 19 år arbejdet indenfor tømrerfaget.

Vi bor i et stort, dejligt hus i Fensmark, Ahornvej 23, 4684 Holmegaard.

Vores hjem er 100 % røgfrit og vi har ingen dyr indefor, men har dog en lille ude kanin.
Vi har en stor skøn lukket have med 2. legeområder. I baghaven er der legehus, gynger, naturhjørne og stort æbletræ. I forhaven har vi en kæmpe sandkasse og et stort flisebelagt område, hvor der er god mulighed for at køre på køretøjer.
Vi har et stort legeværelse med egen indgang, garderobe og en garage, hvor børnene kan sove til middag.

Vi er begge to som person, altid glade, smilene og med godt humør. Vi er meget omsorgsfulde, positive og elsker at være kreative med børnene, vi vil male, tegne, lime, synge, danse og lave motoriklege. 
Vi prioterer højt at vi kommer ud at lege hver dag, hele året rundt.

Som privat pasningsordning, kan vi give dit barn den ekstra omsorg, som vi mener er yderst vigtig i barnets udvikling. Her har vi muligheden for selvbestemmelse, tættere forældresamarbejde, vi kan give et højere serviceniveau, og samtidig dele ud af vores faglighed.

Vi arbejder med Marte Meo, som er en anerkendende måde at snakke med børnene på.

Rikke har modtaget kursus i: Førstehjælp,  Marte Meo, samt DGI.

Morten har modtaget kursus i: Førstehjælp